Fysiotherapie

alexander-mils-684487-unsplash.jpg
 
 

Het doel

Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. Hierbij kunnen we denken aan botten, spieren, pezen, banden en gewrichten. Maar ook voor aandoeningen aan het zenuwstelsel, hart, longen en bloedvaten kun je terecht bij de fysiotherapeut.

De rol van de specialist

Wanneer u zich aanmeldt volgt er een vraaggesprek waarin we proberen uw klacht zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen. Daarna volgt er een onderzoek en stellen we indien nodig een behandelplan op.

We vinden het belangrijk de klacht functiegericht te benaderen. Dit betekent dat we kijken naar de beperkingen in het algemeen dagelijks leven, werk of sport en hier gericht mee aan de slag gaan.

Het kan zijn dat we kiezen voor een behandeling in de behandelkamer en indien mogelijk behandelen we in de oefenzaal. Deze oefenzaal, die bestaat uit verschillende cardio-apparaten en fitnesstoestellen geeft ons namelijk de mogelijkheid functioneel te oefenen en gericht te trainen.

De praktijk met zowel behandelruimtes als een oefenzaal geeft ons de mogelijkheid om veel verschillende patiënten te behandelen. Denk hierbij o.a. aan patiënten na een operatie, sportblessures, hart-longrevalidatie, COPD, Parkinson, Diabetes en rugproblematiek.

Onze specialisten

joost.jpg

Joost Bruning
Fysiotherapeut & Praktijkeigenaar
Maak een afspraak

Marjon Tacke
Fysiotherapeut
Maak een afspraak

Nelleke Vries
Fysiotherapeut
Maak een afspraak